|
*TinuX* Admin


Data inscrierii: 28/Sep/2008 Mesaje: 133 Localitate: Timisoara
|
Trimis: 28/09/2008 12:21 Titlul subiectului: [Photoshop]Linii Tech |
|
|
1. Deschideti un document ce mărimi vreti,eu am ales 400x400 , dupa care faceti bg închis la culoare (alt+backspace)
2. Filter>Render>Fibers si folositi setarile mele
3.Duplicati layeru (Ctrl+j) si dupaia mergei Edit>Transform>Flip Vertical puneti blendig modul pe Lightn si datzi merge (ctrl+e)
4.Duplicati layeru si merge Filter>Artistic>Plastic Wrap
5.Puneti blending modul pe Overlay si datzi merge (Ctrl+e)
6.Duplicati layeru si apasati Ctrl+U si folositi setarile mele
7.Puneti Blending Modul pe Multiply si datzi merge (Ctrl+e)
8.Duplicati layeru si mergetzi Filter>Blur>Smart blur folositi setarile mele :
9.Puneti blending Mode pe Multiply si datzi merge (Ctrl+e)
Asa ar trebuie sa va arate cand terminati
Tutorial tradus de *TinuX* _________________
When u focus on Kung Fu
U Suck |
|