|
*TinuX* Admin


Data inscrierii: 28/Sep/2008 Mesaje: 133 Localitate: Timisoara
|
Trimis: 11/10/2008 14:28 Titlul subiectului: [Photoshop]Full matrix effect |
|
|
Pasul 1: Intram la File>New (facem dimensinunile cum vrem, eu le-am facut asa)
Apasati D pentru a reseta culorile
Pasul 2: Intram la Filter>Texture>Grain si facem setarile ca in urmatoarea poza
Pasul 3: Intram la Filter>Artistic>Neon Glow si facem setarile ca in urmatoarea poza (codul culorii verede: #02dc4a )
Pasul 4: Intram la Filter>Sharpen>Sharpen More
Pasul 5: Intram la Filter>Stylize>Glowing Edges cu urmatoarele optiuni
Pasul 6: Vom obtine ceva de genu
Dupa care duplicati layerul (Ctrl+J) si Intram la Edit>Transform>Flip Horizontal
Mutati un pic mai la stanga si o sa va iasa ceva de genu:
Si am terminat , tutorial made 100% by *TinuX* _________________
When u focus on Kung Fu
U Suck |
|